En dag – många känslor

God kväll!
Söndag 13:e augusti är det idag och det betyder att det är min födelsedag! JAG FYLLER 24 ÅR idag och det känns så… overkligt! Vi har varit på landet sedan i torsdags och kom hem för ett par timmar sedan, så födelsedagen har jag firat bland kossor och vinbärsbuskar med min pappa, barnen och CG ute på landet! Jättemysigt! I morse fick jag sovmorgon och till frukost hade CG gjort toast Skagen (!!!), bättre morgon kan man väl inte få som nybliven 24:åring?

Det är inte bara min födelsedag idag utan även sista dagen på Abbes sommarlov och Olles bebistid (och därmed min föräldraledighet). I morgon börjar Olles inskolning på samma avdelning som Abbe går på och vid 10 i morgon ska barnen vara redo att skolas in. Ja, Abbe får gå samma tider som Olle de här dagarna som inskolningen är, känns dumt att lämna kvar Abbe på förskolan när Olle har gjort sina korta pass (som det är nu i början) och ska hem. Barnen får en mjukstart på höstterminen och det tror jag att de behöver. Det ska bli skönt att komma in i rutiner nu känner jag, hela sommaren har flutit omkring utan varken tid eller rum känns det som. Barnen har lagt sig senare, ätit betydligt mer onyttigt och det behöver vi komma ifrån. Idag somnade de i lagom tid (vid 19 efter bad och fästingkoll) och jag hoppas att vi kan behålla den rutinen från och med idag!
Efter barnens inskolning i morgon (10-11) ska jag iväg på en arbetsintervju. Jag sökte en extratjänst i en matbutik alldeles intill där vi bor för att ha som extrajobb nu när skolan drar igång igen. Vi får se om schemat de tänker sig att jag ska ha passar ihop med mitt schema på socionomutbildningen, och om jag tror att det funkar kommer jag köra på det. Vi får se i morgon helt enkelt, men lite nervös är jag. Ni håller väl tummarna för att det går bra?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *