Ett dygn i sommarstugan

God morgon! Vad konstigt det känns med bara ett barn hemma. Det går så mycket enklare och smidigare, alltsammans. He! Olle och jag gosade i min säng någon timma innan vi gick ner och åt frukost. Han får alltid en flaska direkt när han vaknar, och sedan är han med och äter frukost tillsammans med oss andra en stund efter att vi har klivit upp. Passar honom bra, då kan han pilla ut det smaskigaste ur frukosten och äta med god aptit utan att jag behöver vara orolig för att han inte får i sig tillräckligt. Han tröttnar rätt fort vid matbordet och då känns det skönt att luta sig tillbaka på ersättning som tillägg.
Igår kväll packade jag bilen för ett dygn ute på landet. Olle och jag ska hälsa på min pappa som är i sommarstugan vid Värnen nu och vi sover över där en natt. Blir trevligt med lite miljöombyte, träffa pappa och kanske bada. Vi får se vad vi hittar på, grillat till middag blir det i alla fall. Det är ett måste när man är där! Tomten ligger precis bredvid en kohage, så korna brukar vara väldigt intresserade av att stå och blänga på oss medan huset är fullt. Vi får se hur Olle (och Aston!!!) tar att det står ett dussin stora kor ett elstängsel emellan. Om jag ska förutspå kommer Aston bli galen och Olle rädd. Vi får se om jag har rätt…

På vägen ska vi göra ett stopp och handla annars tar det ungefär två timmar dit, så vi är där lagom till lunch tror jag. Ser fram emot att få komma dit. Vi hörs! 

Med Abbe i vagnen för ca två år sedan. Nu är det Olles tur att rulla vagn där.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *