Liseberg, you had us at hello!

Idag har jag bara haft ett barn att ta hand om! Abbe åkte med CG upp till Norrland för att hälsa på släktingar där, medan Olle och jag blev kvar hemma. Det kändes enklast att dela upp oss och så får jag ha Olle lite för mig själv, han börjar ju förskolan två veckor in i augusti och då är bebistiden och föräldraledigheten förbi. Får helt enkelt passa på att ha honom lite extra nära mig nu medan jag kan. Abbe ser jag inte på en vecka och det känns ju såklart vemodigt, men han kommer ha en fantastisk semester så honom kommer det inte gå någon nöd på. Tvärt om! Han och jag hade en mysig dag på Liseberg igår ihop med moster och mormor. Det blev som jag trodde, en riktig succé! Det var svårt att få i honom mat och dricka under dagen för han ville helst bara åka om och om och om igen. En riktig fartdåre som ville åka allt som gick fort. Olle var också med på Liseberg med höll sig på marken, det var tillräckligt intressant att se på när de andra åkte för hans del. Han hade fullt upp med att jaga kvitton som flög runt på marken som folk bara hade kastat omkring sig. Det var en fantastiskt trevlig dag, vi hade till och med tur med vädret. Jag läste på morgonen att det skulle bli blåsigt, grått och eventuellt regn. Det blev istället ett sommarkalas med en sol som strålade hela dagen. Jag hade alltså klätt barnen och mig själv i helt fel kläder, men det gick bra ändå. Regnkläderna låg orörda under vagnen hela dagen! Tänk att när man väl packar med sånt så är det just de gångerna som det sedan visar sig var helt i onödan. Så typiskt!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *