Hejdå Amsterdam, hej Göteborg!

God morgon!

Nu sitter vi i bilen på väg hem efter mer än en veckas semester i Europa. Vi har haft en härlig vecka men nu längtar vi hem till Abbe och Olle. De har varit hos sin farmor och farfar tills igår och då hämtade min mamma och lillasyster hem dem. Nu vill jag bara att resan hem ska flyta på så att jag hinner träffa dem innan de går och lägger sig ikväll, men det är nog lite väl optimistiskt med tanke på att de lägger sig så tidigt och gps:en säger 11 h kvar. Jag får ringa videosamtal med dem vid läggningen och säga god natt i alla fall. Sist vi var borta en veckas tid (i Sydkorea för drygt en månad sedan) var de alldeles chockade när de vaknade upp på morgonen och det var vi som låg i sängen igen. Söttrollen! Får hålla mig tills det ögonblicket i morgon.

Igår hade vi en heldag i Amsterdam och den spenderade vi i olika kök kan man säga. Började med asiatisk mat följt av en varm choklad med vispad grädde (det började regna så vi var tvungna att söka skydd från det inne på ett fik), vidare till en ostbutik och tog en stor ostbricka med olika smaker och tillbehör. Sedan hann det bli tid för middag och då avslutade vi kvällen med finmiddag på De L’Europe. Jag tog en taxi till hotellet efter middagen men CG och Alex fortsatte kvällen i matöverflödet, hörde i morse att de hade testat både nutellacrepes och pizzaslices under nattens gång. De är trötta idag men jag känner mig pigg!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *