Amsterdam dag 2

God morgon! Vi vaknar upp i ett regnigt och grått Amsterdam idag. Jag ligger fortfarande i sängen och drar mig, CG sover. Om en stund ska vi ge oss ut i regnet för frukost och lite sightseeing här, antagligen något som går att uppleva inomhus. Igår hade vi tur med vädret de första timmarna, vi år en god burgare till middag och sedan strosade vi runt i stan, hoppade på en båttur på kanalerna och avslutade kvällen med en öl. Det började regna strax efter att båtturen var över så vi behövde hitta ett ställe att chilla lite på medan vi gick mot hotellet för att inte bli allt för blöta och en öl blev bra för det ändamålet. Tur nog hann regnet sluta lagom till att vi gav oss ut igen, så vi kom till hotellet nästan helt torra. Skönt. Dessvärre har regnet kommit tillbaka nu under morgonen så vi får se vad vi hittar på idag! I morgon bitti åker vi hem igen, Gud vad jag saknar mina små barn där hemma. Jag ska passa på att ringa dem och se hur de har det nu på en gång!

Amsterdam är så vackert! Visst är det?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *