Italien dag 1

Hej!

Vilket drygt dygn vi hade i bilen ner hit till Italien. Vi åkte hemifrån vid 8 igår morse för att lämna barnen hos sin farmor och farfar och sedan styra vidare för att plocka upp två vänner till CG som åkte med ner, Kristofer och Alex. Vi åkte över till Danmark, tog färjan till Tyskland, in i Österrike och sedan över till Italien. Det tog oss ungefär 25 timmar ner. Vi fyra turades om att köra och sov i skift för att kunna ha bilen rullandes i princip hela tiden, med undantag för matpaus och toabesök. Det gick bra men det är riktigt skönt att ha kommit fram, alltid jobbigt att vara ute och köra långa sträckor på vägar man inte känner till tycker jag. När vi kom fram till Lavgna i Ligurien kändes timmarna i bilen så värda ändå. Vilket fantastiskt ställe! CGs vän Amir och hans fästmö Klara gifter sig här i morgon och en vackrare plats går nog inte att hitta. Så fint att ha bröllop här. Är glad att vi får vara med och uppleva det tillsammans med dem i morgon.

Vi har hunnit överraska brudparet vid deras boende, checka in på vårt hotell, äta lunch och strosa i området vid hotellet. Vi bor på ett jättemysigt hotell som ligger precis vid havet. Alba heter det och jag blev alldeles förälskad i deras stora pergola (som sträckte sig över hela entrén) full av kiwifrukter. Efter lunchen gick vi tillbaka till hotellet för att byta om till badkläder och så badade vi i havet under eftermiddagen. Nu vilar killarna (de sov tydligen inte lika bra som jag i bilen ner) medan jag uppdaterar bloggen. Om några timmar ska vi möta upp ett stort gäng av de som ska närvara på bröllopet i morgon för en middag ihop. Supertrevligt!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *