Firar in semestern

God kväll!
Nu har vi sagt hej då till svärisarna som var här på grillmiddag för att fira in semestern. CG och jag var iväg tidigare idag och köpte gott kött på Lammet och Bonden som vi nu fyllt frys och kyl med. En del grillade vi upp nu till middag, bla hängmörad t-bone steak. Så otroligt gott! Dagar som den här, när solen inte vill annat än stråla och det är varmt, finns det knappast något mysigare än att sätta på en kastrull färskpotatis, slänga ihop en sallad med feta, baby spenat och avokado, tända grillen och dricka ett kallt glas cola. Olle var med en stund av middagen men gick och la sig innan vi hann äta färdigt. Han var helt slutkörd efter att ha varit med storebrorsan och moster på äventyr hela dagen. Abbe däremot satt med ända tills jordgubbstårtan bars ut och det var dags för efterrätt. Hans ögon glänste. Han älskar verkligen jordgubbar… Det har varit en härlig kväll och jag fick till och med plockat in fina buketter från trädgården att dekorera med hemma.

På onsdag lämnar CG och jag barnen hemma hos svärisarna för att åka ner till Italien och gå på bröllop, barnen kommer då vara med sin farmor och farfar en hel vecka.  Spännande att se hur det går! Andra barnfria semestern den här sommaren för CG och mig. Tur att barnen är trygga med andra personer än oss, och att vi faktiskt tillåter oss själva att resa iväg på egen hand. Jag tror att en kombination av båda delarna passar oss bäst. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *