Sällskapsspel

God morgon!
Idag var det min tur att kliva upp med barnen och CGs tur att få sovmorgon. Nu när det är semester tar vi varannan dag, annars är det pappa barnen får spendera morgnarna med fram tills att han åker till jobbet, då jag går upp.

Vi har en mysig stund här på nedervåningen. Olle har fått en flaska, Abbe äter havrefras med mjölk och dricker äpplejuice. Aston har precis varit ute på gräsmattan och lekt med Sally och jag sitter i vår pyttelilla soffa och skriver blogginlägget. Idag väntar ännu en lekdag fast på land, inte i vattenlandet. Skönt! De har lekland och bowling, hoppa trampolin och åka skridskor, spela badminton och åka skidor. Det finns allt och lite till, så vi ska nog hålla oss sysselsatta.

Igår kväll, efter att barnen hade somnat, tog Emma och Mattias sin babyvakt och ett gäng spel med sig till vår stuga så spelade vi kort och yatzy. Jag förlorade alla omgångar och Mattias vann alla. Konstigt hur slumpen ter sig (eller var det egentligen strategi som spelade roll?). Det blev en lagom sen kväll och jag sov vid 23. Perfekt att barnen passade på att ta sovmorgon ända till 06 också, blev många timmars sömn för min del så jag känner mig piggare än vanligt. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *