Lalandia dag 2

Nu är vi tillbaka i våra stugor för lite lunch och vila innan det bär ner till centrumet igen. Barnen har haft förmiddagen i leklandet och det har ju varit allt annat än tråkigt. De som byggde den här anläggningen har tänkt på allt, till och med föräldrarna hade en liten hörna inne i leklandet där det stod massagestolar man kunde sitta i. Emma och jag satt självklart där medan barnen, CG och Mattias härjade runt. Nu har vi precis ätit här hemma och ska packa badväskan, eftermiddagen blir inne i vattenlandet! Dessvärre är Olle förkyld så han och jag stannar på kanten och tittar på. Ikväll har de en show för barnen vid 17 följt av mini disco. Tyvärr är discot lite försent på kvällen för våra barn, men showen ska vi försöka få bra platser till.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *