Dag 1 Lalandia

Hejhopp från en mysig liten stuga i Lalandia! Vi kom hit igår lagom till att det var dags att göra middag När barnen väl hade somnat (efter mycket om och men, suttit stilla i bilen och ny miljö som bidrog till att försvåra nattningen) spelade vi vuxna kort och åt chips ute på altanen. Idag började vi dagen med att mata getterna som finns i området och sedan blev det lek och röj i vattenlandet hela eftermiddagen. Det var som jag trodde, riktig succé för barnen. Så otroligt stort och barnvänligt, alltsammans. Vår stuga ligger vägg i vägg med Emma och hennes familj så våra altandörrar står på vid gavel från att vi kliver upp på morgonen till att vi säger god natt, till allas glädje. Skönt att kunna gå emellan och göra maten tillsammans. Vi har med oss en liten grill som har fått stå till tjänst både lunchtid och när det är middagsdags. Vi har helt enkelt en fantastisk start på sommaren!

 Abbe ville helst klättra på getternas ”lekplats” men var med en stund och matade. 

Klättra, klättra, klättra… 

Min fina grabbfamilj! 

 Mattias, Emma och deras son Casp donar lunchen. 

 Jag och Emma! Är väldigt glad över att ha hittat en vän i henne. Så mycket gemensamt och det är alltid kul att umgås!

Love

I det gigantiska centrumet här finns ju ALLT man kan tänka att barn tycker om. Här hittade Abbe en motorcykel som han ville köra. 

 Det blev inga bilder inne i vattenlandet men en bild som skvallrar om att vi var där ett tag är Olles fötter. Som russin…

Lilla älsklingsbebisen väntar på middag!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *