Mot Lalandia

God morgon! Vi är uppe med tuppen idag för att hinna med allt vi behöver få ordning på innan vi kan styra mot Rødby och Lalandia. Vi lyckades snurra till det lite extra för oss genom att behöva lämna in en av våra bilar på reparation under tiden vi ska vara bortresta, så den måste lämnas nu på morgonen, vilket betyder att vi behöver ta en hyrbil ner till Danmark. Så det är lite olika vändor vi behöver göra innan vi kan komma iväg på riktigt, men barnen är förvånansvärt glada och pigga så det ska nog gå bra. Jag hoppas att de somnar i bilen så att det blir lite lugn och ro för CG och mig att lyssna på någon podd eller så. Vi får se! Nu blir det i alla fall fyra dagar fulla av lek och bad och bus för barnen, vilket jag tror kommer bli succé. Nu ligger de på golvet i tvättstugan och väntar på att få hoppa in i bilen. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *