Världens bästa moster

Hej!
Bloggen blir lite lidande nu när dagarna bjuder på vackert solskensväder och jag har båda barnen hemma. Svårt att hitta tid för att skriva då! Idag har barnen och jag varit på Ikea med min morfar och syster och ätit brunch. Nellan följde med oss hem sedan och nu är de ute och leker i trädgården medan jag försöker komma ikapp med tvätt och disk och städ här. Puh, vilket evighetsprojekt det är med tvätten alltså. Jag når aldrig botten av tvättkorgen eftersom vi är så många här hemma som byter kläder minst (!!) en gång om dagen, oftast fler än så. Och så ska alla torka sig med nya handdukar och sängkläderna bytas varje vecka, kuddfodral samt sofföverdrag som blir fläckiga av smutsiga barnhänder och hundtassar. Ja, ni förstår ju själva. Att min lillasyster kommer hit och tar barnen ett par timmar underlättar ju arbetet enormt. Tacksamt! Nu plingar tvättmaskinen att tvätten är klar så jag ska se till att hänga den snabbt som attan och lasta in en ny maskin. Ju fler jag kan köra på en dag som denna, desto bättre. Vill gärna ha hunnit tvätta upp allt inför midsommarhelgen då vi får Stockholmsbesök, känns inte så roligt att ha gäster hemma om det ligger smutstvätt överallt. 

Just nu är de ute med Abbes tvåårspresent

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *