Fira födelsedag på Avalon

Vilken härlig dag vi har haft! Det är min mammas födelsedag idag och den har vi firat inne i stan med lyxlunch på solig uteservering. Jättemysigt och barnen skötte sig bra, tack och lov. Vi hade hoppats på att de skulle sova under lunchen men de vaknade precis när vi fick bord och då var det bara att gilla läget. Abbe och Olle fick smaka på vår mat och fick utöver det en tallrik med pommes till deras förvåning. De älskade det. Vi åt en trerätters med pilgrimsmusslor till förrätt, torskrygg till varmrätt och crème brûlée till efterrätt. En riktig dundersupé, minst sagt! Barnen var glada över att få träffa mormor och gammelmorfar, så de hoppade runt mellan deras famnar hela lunchen. Efteråt gick vi till trädgårdsföreningen och lekte. Det har varit en riktig toppendag för allihopa!

Nu under eftermiddagen har dock Abbes feber kommit tillbaka och han klagar på att han ont i ryggen och på sidan. Igår hade han 39,6°C och i morse 38°C. Nu är uppe på 40,4°C så det känns lite oroligt. Men jag ska ge honom en supp, ett stort glas äpplejuice och sedan får han gå och lägga sig en timma tidigare än vanligt, så får vi hålla tummarna för att en natts sömn gör sitt och att han är kry i morgon. Är han lika dålig kanske jag måste åka in med honom…

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *