Sommarlovsplaner

God morgon!
Idag är första dagen på Abbes sommarlov och vi börjar dagen med grötfrukost och BVC-besök, Olle ska ju få sin vaccination. Efter det tänkte jag ta med mig barnen och äta lunch på något ställe för att fira Abbes sommarlov. Han går ju bara på förskolan, men han har ju lärt sig så mycket där under året att det känns värt och roligt att fira honom ändå. I sommar väntar tre dagar i Lalandia för hans del med oss och tillsammans med en annan barnfamilj som står oss nära. Det blir kul. Drygt en vecka senare ska han och Olle vara med sina farföräldrar i en vecka och hitta på roliga saker, CG och jag åker nämligen ner till Italien för att gå på bröllop. Därefter fyller Olle 1 år. Mycket kul som händer i sommar, både för oss vuxna och barnen såklart. Abbe har inget tidsperspektiv än men han har förstått att han i alla fall inte ska åka till förskolan på ett bra tag nu. Det är han glad över. I mitten på augusti börjar de förskolan igen, båda två faktiskt. Olle ska skolas in på Abbes avdelning och det känns så skönt. Båda kommer gå på samma avdelning och det tror jag att båda kommer uppskatta, i alla fall Olle… Han avgudar sin storebror och Abbe älskar att få visa Olle vad han kan göra som Olle inte kan. Då kan han ägna hela dagarna åt det. He he.


Bild från i fredags när vi var på min kusin Davids student

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *