Abbe har nått en milstolpe

God morgon!
Vi hade en trevlig kväll här hemma igår. CGs vän Amir och hans fästmö Klara kom hit på grillkväll efter att barnen hade lagt sig. Väldigt mysigt och roligt med spontana middagsgäster. De hade med sig lammracks och vi slängde in en rotfruktsgratäng i ugnen, mer avancerat än så var det inte men ack så gott och trevligt. De är härliga att umgås med. Vi pratade resor och husköp och bröllop. De gifter sig i juli och vi är medbjudna till Italien för att vara med på detta. Så häftigt!
Barnen tog morgon vid halv sex så det blev inte så många timmar sömn i natt för min del, eftersom våra gäster åkte strax innan midnatt och jag fixade i ordning disken innan jag gick och la mig. Jag ska dock alldeles strax lägga Olle för sin förmiddagsvila och då ska jag passa på och be CG om att byta plats med mig. Han får gå ner till Abbe i soffan och jag lägger mig och blundar en stund i sängen.
Abbe har nått en milstolpe nu på morgonen. Han har varit utan blöja sedan han vaknade imorse och kissat på toaletten alla de tre gångerna som han har känt att det har behövts. Stort för honom och jag blir ju jättestolt. Det var hans egen idé att inte ha blöja och jag stöttar honom i det. Han känns mogen för att sluta med blöja så vi får se när vi tar det steget fullt ut.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *