Grönskande morgonstund

God morgon! Lördag morgon och vi har varit igång sedan halv sju, sovmorgon med andra ord med tanke på att det inte hör till ovanligheterna att barnen stiger upp vid fyra annars. Abbe och jag började dagen ute i växthuset medan vi rastade Aston i trädgården. Vi skördade tre stora gurkor och Abbe provsmakade jordgubbarna som precis blivit ätbara. Till frukost bakade vi scones. Väldigt mysig morgon. Nu sover Olle sin förmiddagslur och Abbe vilar i soffan framför barnprogram medan jag städar undan här hemma efter morgonens lek och bus. När Olle har vaknat ska vi packa in oss i bilen och åka till Lammet och Bonden i Gråbo. Barnen och jag ska hälsa på djuren medan CG rekar bland grillutställningen de har idag. Det blir lunch där ute.

2 kommentarer

 1. Jeanette

  Ajdå! Du som är så medveten – varför går du in i din egen fälla? Du tar barnen och tittar på djur medan CG kollar grillar. Är inte det lite snett? Kan det kanske vara något genetiskt som gör att ditt intresse ligger mer hos barnen medan CG mer intresserar sig för grillar och ni låter det vara så. Vill du också titta på grillar så får ni väl diskutera hur ni ska dela upp det.

  Ska man ändra strukturer så bör man nog börja i sin egen familj först för att se om det överhuvudtaget är vettigt att driva kampen på ett större plan.

  Ha en bra och solig dag vad ni än gör!

  1. josefinoberg

   Intressant fråga. Jag tog upp den i ett separat inlägg om du vill läsa:
   http://josefin.oberg.io/2017/06/10/svar-pa-kommentar/

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *