Sydkorea dag 5,6 och 7

Bloggen har krånglat ett par dagar och därför har uppdateringen uteblivit. Ikväll är sista kvällen här i Seoul, i morgon sätter vi oss på planet som tar oss hem till Sverige igen. Känns skönt och vemodigt på samma gång. Skönt att för att jag saknar mina barn och vemodigt för att det har varit en fantastisk semester. Pontus tog tåget hem till sig och sin lägenhet i eftermiddags så honom ser jag inte igen förrän i vinter när han flyttar hem till Sverige. Det var kul att vi lyckades få ihop den här resan med allt som ska klaffa för att det skulle gå att ordna, och jag är glad över att det har gått bra hemma med barnen (har haft videosamtal med Abbe och Olle varje dag sedan vi åkte) och de har haft en mysig vecka med sin mormor den första delen och nu den senare delen med morfar. Här kommer en liten summering av vad vi har haft för oss de senaste dagarna, de har ju trots allt rullat på oavsett om bloggen fungerar eller inte… Hehe!
Vi har promenerat väldigt mycket. Visst, vi åker en hel del taxi också men det blir ändå att man går hela dagarna. Jag flyger hem med skoskav som vittnar om just detta – har annars aldrig skoskav.


Vi tog linbanan upp till den högsta punkten i Seoul för att uppleva stan från ett högre perspektiv:


Vi var på en halvdagstur till DMZ och gränsen mellan Nordkorea och Sydkorea:


Och ätit mycket god mat, en del koreanskt och en del annat:

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *