Sydkorea dag 4

God morgon! Känns helt fel att skriva det (klockan är halv två här) men passar ändå väldigt bra, vi har precis vaknat och det är ju morgon hos er. Igår tog vi tåget från Busan till Seoul och nu ska vi vara här till på måndag. Blir kul! Vi kom fram igår eftermiddag så vi har inte hunnit få koll på stan än (det får vi säkert inte heller med tanke på att det är en av världens folkrikaste städer med över 10 miljoner invånare inne i city) men har hunnit med namdaemun market som ligger i närheten av hotellet och stadsdelen itaewon. Det blev en stund på ett internetkafé och sedan middag. Det blev kinesiskt som en bra kompromiss. CG och Pontus vill ju äta traditionell koreansk mat så mycket som möjligt och jag vill helst äta svensk husmanskost (men kan sträcka mig till italienskt med pizza eller amerikanskt med hamburgare, haha) så vi tog kinesiskt som ändå är asiatiskt men har lite fler rätter som passar min smak. Alla nöjda!
Middagen blev sen så när vi var klara var klockan över midnatt och vi gick vidare till en nattklubb. Kul men sen kväll. Vi var hemma på hotellet igen vid 03 och sov därför hela förmiddagen idag. Frukosten missade vi så nu sitter vi på ett kafé bredvid hotellet och äter frukost och bloggar/jobbar (ni kan ju gissa vem av mig och CG som gör vad). Vi får se vad dagen har att erbjuda.

På återhörande!

I taxin från hotellet i Busan till tåget mot Seoul.

Gårdagens middag på kinarestaurangen. General Tso’s chicken. MAJ GAD vad gott!

Nöjd över att ha fått välja en icke-chilli-överöst-middag!

Köpte nytt mobilskal på marknaden igår. Så roligt och fint. Älskar att ha min telefon pimpad.


Här sitter vi nu! Jag bloggar och CG jobbar lite. Vi har precis ätit upp vår goda frukost:

Vaniljlatte och en matig croissant.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *