Sydkorea dag 3

Idag hann vi äntligen med frukosten på hotellet! Wow, så lyxigt. De hade en meny som man fick välja ifrån och där valde jag Egg Benedict och färskpressad apelsinjuice. Tog även en skål med naturell yoghurt och färsk frukt. Så gott. Längtar till i morgon, då ska jag testa omeletten tror jag.

Ut på tur! Vi var på väg att hyra en bil för att åka ut till ett tempel samt ha för att ta oss till Seoul i morgon. Dessvärre behövdes internationellt körkort så den idén fick vi slopa. Det blev istället en sen lunch på stan.

Två hungriga män i grått. 


Dak-galbi, typisk koreansk rätt som både Pontus och CG gillar. Den var dock för stark för mina smaklökar. Det brann i munnen nästan en halvtimma efteråt. Nej, matkulturen här passar inte mig alls.

Efter den sena lunchen tog vi tunnelbanan till Busan Gwangandaegyo bridge som är ca 8 km lång. Cool bro som de lyser upp kvällen men som vi inte orkade vänta in. Vi tog istället ett par bilder vid stranden:

Sedan satte vi oss på en uteservering och tog varsin öl:

Skål!
Om en stund ska vi mötas upp för middag och karaokekväll.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *