Resfeber

Det blir ett sent inlägg ikväll! Kvällen har gått åt till att tvätta upp allt från tvättkorgarna och packa resväskan. CG och jag åker nämligen till Sydkorea i morgon förmiddag, barnfria och alldeles, alldeles ja, själva. Känns tomt att lämna barnen hemma men samtidigt så otroligt skönt. Nio dagar blir vi borta totalt, varav två är resdagar. Vi kommer alltså ha en vecka på plats och det ser vi verkligen fram emot. Resan är av den lite lyxigare varianten, så vi ska se till att njuta ordentligt av vår tid tillsammans och den här möjligheten. Abbe och Olle blir hemma med sin mormor under veckan och sedan åker Abbe ut till landet med morfar. Båda barnen kommer ha det jättebra, så jag tror inte att det går någon nöd på dem över att de inte får följa med. Fast jag kommer sakna dem så otroligt mycket. Har aldrig varit ifrån Olle mer än ett dygn och det känns jobbigt med en sådan rivstart. Abbe har jag varit borta en vecka ifrån, men det var nästan två år sedan. Är helt enkelt inte van vid att lämna dem ifrån mig så länge, vi får se hur det känns. Som tur är så finns ju telefon och videosamtal att ta till. De behöver dock föräldrar som är glada och utvilade, vilket en del av den här resan är till för. Vi ska ladda batterierna och umgås på tu man hand, vara CG och Jossan för en vecka. Min bror bor och pluggar i Sydkorea så det är av den anledningen som vi åker dit, träffa honom och umgås men också se och uppleva Sydkorea med allt vad det innebär (och som är möjligt på en veckas tid). Vi börjar veckan i Busan med strandhäng och bad för att avsluta resan i Seoul. Eftersom bloggen är igång igen tänkte jag dela med mig av resan här, inlägg och bilder. Hoppas ni vill ta del av det!
Nu är det dags för mig att krypa ner i sängen. Barnen vaknar som vanligt tidigt i morgon bitti, och jag behöver dessutom de timmarna på morgonkvisten för att lägga ner det sista i resväskan och fixa här hemma.

Vi hörs i morgon. Kanske från München eftersom det är där vi mellanlandar, och först då som jag får tid att plocka upp datorn. Vi får se ♥

För snart fem år sedan i Turkiet, vår andra utlandssemester tillsammans. Det har blivit en del resor sedan dess och han är den personen jag helst vill upptäcka hela världen med. I morgon början nästa upptäcktsfärd.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *