En gräsänkas vardag

Abbe har varit hemma med Olle och mig idag också. Han är bra i magen men förskolan vill inte ha tillbaka honom förrän på måndag ändå. Vi följde med min mamma och morfar till stan för lunch och ärenden. Abbe älskar att få följa med på sånt. Höjdpunkterna var att få åka tåg och äta glass. Han var så himla nöjd när han fick sitta bredvid gammelmorfar på eget säte istället för i vagnen med lillebrorsan. Han berättade för alla medresenärer att hans skor blinkar när han går och att kepsen glittrar.
Under eftermiddagen har jag och pojkarna varit ute i trädgården, västkusten bjöd på 27 grader så kläder och skor och blöjor åkte av och de fick härja runt i trädgården bäst de ville helt nakna. Insmorda såklart för den starka solen, men så glada över att få känna vinden och gräset på kroppen. Aston var med ute och lekte och vi blåste såpbubblor, plockade maskrosor och gjorde kullerbyttor. Efter det blev det raka vägen ner i badet och sedan film. Nu är jag helt slut och barnen har somnat för natten. Olle somnade på studs i säng och Abbe likaså efter lite gråt över att det bara blev två godnattsagor istället för tre.
Nu ska jag värma en panpizza till middag och sedan slänga mig i soffan. Jag är ensam hemma så tvn blir mitt sällskap ikväll!

img_5531.jpg

Abbe åker så sällan tåg att bara resan in till stan är rena upptäcktsfärden. Resan blir målet för honom, helt klart.

img_5535.jpg img_5539.jpg

”Pippi sjörövarskepp” som Abbe kallar ”Pippi på de sju haven” för är en favorit sedan han har kommit på vad sjörövare är för något. Apple tvn strular så han fick sitta vid min dator och titta tillsammans med ninisen. Vindruvor blev hans kvällssnacks.

img_5515.jpg

De är så roliga, Olle och Aston. De beter sig på precis samma sätt väldigt ofta. Lika höga när de sitter och när olle kryper på alla fyra. Som två små hundar eller som två små bebisar. De leker med samma leksaker och tuggar på samma tuggben. Som tvillingar fast från olika mammor. Typ.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *