Män hatar kvinnor

Domare i sexualbrottsutredningar kan aldrig vara fler män än kvinnor när offret är kvinna och förövaren man (läs: som i nästan alla fall). Det är som att tyska nazister på 40-talet skulle bestämma vilken upprättelse judarna skulle få. De som förtrycker kan ju inte avgöra vad som kan kompensera de som blivit förtryckta. Förövare kan inte besluta en rimlig straffpåföljd för sig själva. Sympatisörer med förövaren kan inte agera neutralt i en beslutsfattning. Det borde vara logiskt för alla. Ändå är det som att hela samhället är immun mot logik och rättvisa och grundläggande mänskliga rättigheter. Kan Sverige ens kalla sig rättsstat (handen på hjärtat nu) när förövare går fria från brott trots bevis? Män hatar kvinnor och ingen ser något problem med det.

Skärmavbild 2017-05-15 kl. 01.58.47Skärmavbild 2017-05-15 kl. 01.59.17

I Sverige får man våldta kvinnor och det är något som kvinnor får finna sig i, tydligen, för varken män eller stat är intresserade av att göra något åt det. Män slutar inte ofreda kvinnor sexuellt och staten ställer inte männen till rätta för sina handlingar.

Skärmavbild 2017-05-15 kl. 02.03.23

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *